Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Martijn Bakker en ik ben eigenaar van Glazenwassersbedrijf“M.Bakker" een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in glasbewassing bij zowel particulieren als bedrijven in de regio Den Helder en omstreken. Ook voor de dagelijkse interieurverzoring van uw kantoor of woning kunt u op mij vertrouwen.

Als kleine onderneming ben ik sterk afhankelijk van de tevredenheid van mijn klanten. Ik stel daarom alles in het werk om van u een tevreden klant te maken en te houden. De service die ik verleen gaat vaak net iets verder dan u wellicht verwacht. Ik stem mijn dienstverlening af op uw wensen.

U heeft altijd dezelfde glazenwasser en één aanspreekpunt.

Bij mij is de klant koning! Ik streef naar een langdurige relatie met mijn klanten en ga niet voor korte termijn gewin. Eerlijk ondernemen, daar hecht ik veel waarde aan. Doen wat er is afgesproken!

Regelmatig hoor ik ergernissen van mensen/bedrijven over hun ervaringen met glazenwassers. Kozijnen en deuren worden niet schoongemaakt, ramen worden overgeslagen, gaan onvoorzichtig te werk, zijn niet representatief etc.

Ik ga altijd voor 100% klanttevredenheid.

Mijn competenties gaan verder dan alleen kwalitatief goed werk. Ik sta voor:

  • kwaliteit
  • betrouwbaarheid
  • klantvriendelijkheid
  • servicegerichtheid