Mijn diensten

Ik lever een breed pakket aan diensten,Hier ziet u enkele voorbeelden.

Schone ramen

Wilt u ook schone ramen voor uw bedrijfspand of woning? Laat dan uw ramen periodiek door mij zemen. U bent gegarandeerd tevreden als uw ramen door mij zijngezeemd. Uw ramen geven u weer een heldere blik naar buiten en een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand, en hier zijn ze ook voor bedoeld.

Ik zeem niet alleen de ramen maar reinig ook de directe omlijsting van uw ramen. Zo wordt niet alleen de levensduur van het kozijn zelf, maar ook de levensduur van het schilderwerk verlengd.

Vooraf spreken we met elkaar af welke ramen gezeemd moeten worden.

Ramen zemen aan de binnenzijde is ook mogelijk.

Ik zorg altijd voor een eindresultaat waar u tevreden mee bent en dat tegen zeer acceptabele prijzen.

Woont u in Den Helder en omstreken en wilt u ook schone ramen dan help ik u graag.


Dakgoten


Als glazenwasser zie ik vaak dakgoten waarin veel vuil is verzameld. Het is belangrijk om het vuil in de dakgoten niet te laten ophopen.


Door de opstapeling van al dat vuil kan het regenwater na verloop van tijd niet meer goed afgevoerd worden. Om verstoppingen (en erger) te voorkomen adviseer ik om de dakgoten dan ook regelmatig schoon te maken, vooral na de herfst. Als dit niet regelmatig gebeurd, is lekkage haast onvermijdelijk. Vaak wordt er pas actie ondernomen als er daadwerkelijk lekkage of schade te zien is.

Dakgoten schoonmaken is vaak een lastige en vervelende klus. Door het werken op hoogte is het tevens niet geheel vrij van risico’s: een gevaarlijk klusje dus!

U kunt daarom de dakgoten ook door mij laten schoonmaken.


InterieurverzorgingU en uw medewerkers brengen dagelijks veel tijd door opkantoor. Wellicht ontvangt u er ook uw klanten. Werken in een schone omgeving is dan wel zo prettig en een schoon kantoorlaat een betere indruk achter bij uw klanten.

Graag zorg ik hiervoor. Door mijn ruime ervaring op het gebied van interieurverzorging zorg ik ervoor dat uw kantoor schoon en representatief wordt en blijft.

Maak met mij een afspraak voor een kijkje in uw bedrijf en ik zorg voor eenvrijblijvende offerte.


Zonnepanelen reinigen


Net als ramen worden zonnepanelen op den duur ook vuil. Over het algemeen houdt het oppervlak van het zonnepaneel-glas minder snel vuil vast omdat het in de fabriek speciale behandelingen heeft gekregen. Maar naar verloop van tijd zal het glas toch vuil vasthouden en zal er een vuilfilm ontstaan.

Deze vuillaag regent er niet af maar zal door reiniging verwijderd moeten worden. Vergelijk het met een vuile auto, los zand spoelt er af met een regenbui maar de vuillaag niet. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen minimaal één maal per jaar te (laten) reinigen. Hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden voorkomen.

Het verlies door vuil kan oplopen tot 25% of soms meer. De opstelling en de locatie van uw zonnepanelen bepaald de uiteindelijke effecten van vuil op het zonnepaneel. Vuil zal de levensduur van zonnepanelen tevens verkorten en is het dus van belang de panelen soms te (laten) reinigen.

De panelen reinig ik met een, speciaal voor het reinigen van zonnepanelen ontworpen, borstel. Ik maak gebruik van osmose water (dit is water waar kalk- en mineraaldeeltjes uit gefilterd zijn) en gebruik geen zeep of chemicaliën.